Wat is… Qoppa? Het nieuwe energy drink

Wat is Qoppa? Qoppa is een energie drank dat je net dat beetje extra energie geeft waardoor je mentaal en fysiek nog beter presteert. Drink het voor het sporten, tijdens het gamen of als je druk aan school aan het werken bent.

wat-is-qoppa-het-nieuwe-energie-drink

Qoppa is gemaakt van bietensap en granaatappelsap. Nou hoor ik je denken, bietensap? Dat lust ik niet. Dat komt door de aardse nasmaak die bieten hebben. Maar door de juiste combinatie van granaatappelsap en bietensap verdwijnt die nare nasmaak. Bietensap heeft van nature een prestatie bevorderende werking. Dus kunnen we zeggen dat het een natuurlijke energie drank is.
Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat Qoppa doet? Volg ons dan via Instagram.

wat-is-qoppa-het-nieuwe-energie-drink

Omdat Qoppa gemaakt is van bietensap en granaatappelsap is het ook een gezondere optie dan andere energie drankjes. Naast dat er natuurlijke ingrediƫnten inzitten bevat het ook minder suiker dan andere energie dranken of cola. Qoppa is geheel veganistisch en gluten vrij.
Dus op de vraag “Wat is Qoppa?” is het antwoord: het nieuwe energy drink dat je geproefd moet hebben.

Qoppa voor bedrijven

Lijkt het je lekker om Qoppa in jou bedrijf te schenken? Dat kan een sportkantine, cafe of een restaurant zijn. Neem dan contact op met het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact me je op om alle mogelijkheden te bespreken.

wat-is-qoppa-het-nieuwe-energie-drink

wat-is-qoppa-het-nieuwe-energie-drink

Qoppa sponsoring

Wil je dat je Qoppa kunt bestellen bij jouw sportclub? Dat kan. We kunnen zelfs kijken of we je team of de hele sportvereniging kunnen sponsoren. Er zijn verschillende mogelijkheden hierin en uiteraard komen we dan graag met je in contact. Dus vul hieronder het formulier in en we nemen zsm contact met je op over alle opties. En hopelijk kan je dan binnenkort Qoppa bestellen bij je eigen sportvereniging bij jou in de buurt.