Qoppa in jou bedrijf?

“De vraag naar gezondere dranken wordt steeds groter.”

Doordat de vraag naar gezondere dranken steeds groter wordt is Qoppa de ideale keuze voor jou bedrijf. Niet alleen sporters zijn steeds meer bezig met de juiste voeding. Er is een groeiende groep mensen die druk bezig is met een gezondere levens style. Daarom past Qoppa in jou bedrijf.

Gemaakt van bietensap en granaatappelsap voor een hele gezonde keuze en het zorgt voor een natuurlijke energie boost. Daarnaast is het geheel vegan en vrij van gluten. Er zit tot 25% minder suiker in dan in de andere energie- en frisdranken.

Wil je Qoppa in jou bedrijf serveren? Dat kan.

Ben je ook druk bezig om je assortiment te verbeteren met meer gezondere dranken? Dan past Qoppa daarbij.

Doordat het met natuurlijke ingrediënten gemaakt is en minder suiker bevat dan andere energie dranken is Qoppa het beste nieuwe en vooral lekkere energie drankje dat perfect bij de nieuwe horeca past. We worden allemaal bewuster van wat we eten en drinken en passen ons dieet daarop aan. Dat zal ook in de horeca te zien zijn. Steeds meer mensen komen met dieetwensen die je voorheen niet zag. Qoppa is gezondere, plantaardig, vegan en glutenvrij, waardoor het geschikt is voor elk dieet.

Wil je meer informatie of wil je het graag eerst proeven? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op en komen ook graag eens vrijblijvend langs om Qoppa te laten proeven en we beloven dat je het lekker zal vinden.

“Granaatappelsap maakt het af.”

Qoppa is gemaakt van bietensap en granaatappelsap. Nou hoor ik je denken, bietensap? “Dat lust ik niet.” Dat komt door de aardse nasmaak die bieten hebben. Maar door de juiste combinatie van granaatappelsap en bietensap verdwijnt die nare nasmaak. Bietensap heeft van nature een prestatie bevorderende werking. Dus kunnen we zeggen dat het een natuurlijke energie drank is.
Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat Qoppa doet? Volg ons dan via Instagram.

Qoppa energy drink

De voordelen op een rij.

  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • De vraag ernaar wordt steeds groter
  • Het is vegan
  • Glutenvrij
  • Lekker en verfrissend
  • Het is veel gezonder dan andere energie dranken
  • Het ideale sportdrankje